Functional Fluency en TIFF licentie training

Doel Handen_met_stenen_2_72dpi

Het doel van het Functional Fluency en TIFF (Temple Index of Functional Fluency) licentie traject is:

  • Functional Fluency in zijn praktische toepasbaarheid leren kennen als uniek gedachtegoed en op een interactieve manier kunnen uitleggen in coach- en trainingssituaties.
  • Vaardig zijn in het juist interpreteren van de TIFF rapportage in relatie tot de coachvraag van een kandidaat.
  • De rapportage op een coachende manier nabespreken met de kandidaat.
  • Coachthema’s en/of opleidingsbehoeften vaststellen waardoor de (inter)persoonlijke effectiviteit van de coachee of deelnemer verder toeneemt wanneer met het ontwikkelvraagstuk aan de slag wordt gegaan .
  • De ondersteunende systemen die toegankelijk zijn voor jou als gecertificeerd TIFF provider leren kennen.

Doelgroep

Iedereen met een basiskennis van de Transactionele Analyse (TA) die minimaal gelijk is aan het niveau van de TA introductiecursus TA 101. Wanneer je die basiskennis nog niet hebt dan zoeken we graag samen met je naar een oplossing. Volg bijvoorbeeld de driedaagse TA 101 opleiding voorafgaand aan het Functional Fluency en TIFF certificatietraject. Het programma telt voor CTA kandidaten (Certified Transactional Analyst) mee als opleidingsuren die in het kader van hun CTA traject gemaakt moeten worden. De theorie wordt grotendeels via een digitale leeromgeving aangeboden. Zo kan tijdens de sessies vooral praktisch aan de slag worden gegaan.

Investering

De investering voor deze vierdaagse Functional Fluency en TIFF certificatieopleiding bedraagt € 2.475,00. Dit bedrag is exclusief BTW, inclusief je eigen TIFF rapportage, twee TIFF codes die gedurende het traject ingezet worden om een rapportage na te bespreken met cliënten en twee supervisiesessies.*

* Als de prijs een doorslaggevend bezwaar voor je is, neem dan contact met ons op voor een eventuele oplossing.

Verankering en ondersteuning

Je wordt opgeleid tot gecertificeerde TIFF provider en Functional Fluency specialist. Als provider heb je toegang tot een kennisbank met daarin opgenomen onder andere naslagteksten, artikelen, PowerPointpresentaties, werkvormen en filmpjes. Ook blijf je toegang houden tot de Functional Fluency digitale leeromgeving die je ook kunt inzetten bij jouw klanten. De jaarlijkse contributie gekoppeld aan het lidmaatschap van het TIFF netwerk bedraagt € 187,50 . Voor dit bedrag ontvang je jaarlijks twee TIFF codes, heb je toegang tot de kennisbank en de digitale leeromgeving en kun je deelnemen aan providerbijeenkomsten die twee keer per jaar plaatsvinden.

Data 

Data najaar 2020 Functional Fluency en TIFF licentietraject

  • Donderdag 27 en vrijdag 28 augustus
  • Donderdag 24 september 1 dagdeel supervisie
  • Donderdag 8 oktober
  • Dinsdag 3 november 1 dagdeel supervisie
  • Donderdag 26 november

Voorafgaand aan de trainingsdagen wordt jouw persoonlijke TIFF nabesproken. Tussen dag twee en drie en dag drie en vier bespreek je de TIFF’s na van eigen kandidaten en die van een andere deelnemer aan het traject. De voorbereiding op die nabesprekingen vinden plaats tijdens supervisiesessies. De data voor die supervisiesessies worden in onderling overleg vastgesteld. Dit certificatieprogramma is ook in maatwerkverband te volgen. Vraag naar de mogelijkheden.

Locatie
Functional Fluency locatie Panta Rhei
Oudegracht 349 werf
3511 PD UTRECHT
Te bereiken via het nummer 0168-471769
Je komt bij de werfkelder via een trap die voor huisnummer 349 naar beneden loopt.

 Brochure Licentieprogramma

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Inschrijven