Het doel van trainen is dat deelnemers versteld staan van hun eigen prestaties in plaats van dat ze overweldigd worden door de trainer.
Bob Pike
 

Inleiding

Functional Fluency kent een instructor programma. Als instructor verzorg je voor eigen klanten of onder de Functional Fluency Nederland vlag de officiële certificatietrajecten voor de diverse Functional Fluency programma’s. Om instructor te kunnen worden, heb je de Functional Fluency programma’s en het TIFF certificatietraject als deelnemer gevolgd. In een persoonlijk gesprek onderzoeken we vervolgens in hoeverre je het gedachtegoed voorleeft. Naast de weging van het vakmanschap onderzoeken we het ondernemerschap. Eén van de ambities van Functional Fluency is om de wereld te verrijken met Susannah Temples gedachtegoed en een gezonde dosis commercialiteit hoort daar bij. Afhankelijk van de uitkomst ga je een traject in om voor één of meer programma’s als trainer gelicenseerd te worden.
 

Werkwijze

Het instructorprogramma is een individueel maatwerktraject waarbij je supervisie ontvangt en als assistent trainer meedraait met de opleiding waarvoor je je wilt certificeren. Afhankelijk van je trainerservaring en je kennis en ervaring met betrekking tot het programma volg je relevante aanvullende opleidingen.
 

Doelgroep

Voor opleiders die een bijdrage willen leveren aan een wereld waarin diversiteit wordt omarmd. Waarin relaties op een effectieve manier worden aangegaan en onderhouden. En een wereld waarin doelen op individueel, team- en organisatieniveau worden gerealiseerd op een manier die goed is voor alle betrokkenen.
 

Investering

De investering hangt af van jouw opleidingsachtergrond, kennis en ervaring. Graag gaan we het gesprek met je aan om je op basis daarvan een financieel voorstel te doen.
 
 

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Inschrijven