Shine the light on what’s right.
Donald ‘o Clifton
 

Inleiding

stenen_72dpi
Als fluent coach begeleid je je coachees in het verlengde van hun coachvraag tijdens hun persoonlijke ontwikkelingsreis. Je ondersteunt ze bij het op een authentieke en autonome manier in het leven staan en te komen tot effectiever handelen. Na afloop van jouw begeleiding zijn jouw coachees in staat om vanuit zelfreflectie de juiste keuzes te maken en gebruik te maken van dat gedrag waarmee hun doelstellingen worden gerealiseerd.
 

Werkwijze

Met de nieuwste inzichten rondom coaching ga je op een praktische wijze aan de slag. Je vergroot je coachvaardigheden en ondersteunt je coachees om het beste uit zichzelf te halen.

Doelgroep

Voor iedereen die als coach anderen wil begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 

Data

Op de volgende data wordt dit programma in open inschrijvingsverband verzorgd.

  • Informeer naar de data.

Het Fluent coaching programma wordt ook in maatwerkverband verzorgd.
 

Investering

De investering voor dit vijfdaagse internationaal erkende Fluent coaching programma bedraagt € 2.975,00. Dit bedrag is exclusief BTW, inclusief een persoonlijke nabespreking van je eigen Fluent coach profiel en interessante artikelen en naslagteksten.

Optioneel is lidmaatschap van het Functional Fluency netwerk mogelijk. De jaarlijkse contributie gekoppeld aan het lidmaatschap van het netwerk bedraagt € 187,50. Voor dit bedrag heb je toegang tot de kennisbank en kun je aansluiten bij intervisiegroepen en deelnemen aan themabijeenkomsten die plaatsvinden.
 
 

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Inschrijven