Bouwen aan effectieve relaties
 

Inleiding

stenen_72dpi
We leven in een wereld vol diversiteit. Het succesvol kunnen omgaan met die verschillen wordt steeds belangrijker. Het programma Fluent relationships is daarop gericht en vergroot je inzicht in je eigen voelen, denken en behoeften en in het nieuwsgierig zijn naar de gedachten, gevoelens en wensen van anderen. Van daaruit leer je verder bouwen aan effectieve, verbindende relaties.

Kortom, wil je meer uit relaties halen op een manier die zowel goed is voor jou als voor de ander? Vergroot dan je communicatieve vaardigheden, je samenwerkingskwaliteiten en je invloed. Na afloop van het programma Fluent relationships ben je in staat om in het contact met anderen bewust keuzes te maken waarmee jij, de ander en/of jullie relatie verder groeit. Je vergroot je emotionele en sociale intelligentie op een innemende, praktische manier.
 

Werkwijze

Met de nieuwste inzichten rondom emotionele en sociale intelligentie ga je op een praktische wijze aan de slag. Verrassende, impactvolle oefeningen zijn zowel gericht op het succesvol onderzoeken, erkennen en overbruggen van verschillen zodat effectieve relaties ontstaan waarbinnen het stroomt.
 

Doelgroep

Voor iedereen die het verschil wil maken in relaties.
 

Data

Op de volgende data wordt dit programma in open inschrijvingsverband verzorgd.

  • Informeer naar de data.

Het Fluent relationship programma wordt ook in maatwerkverband verzorgd.
 

Investering

De investering voor dit vijfdaagse internationaal erkende Fluent relationship programma bedraagt
€ 2.975,00. Dit bedrag is exclusief BTW, inclusief je eigen Fluent relations profile dat persoonlijk met je wordt nabesproken en handige naslagteksten en checklists.

Optioneel is lidmaatschap van het Functional Fluency netwerk mogelijk. De jaarlijkse contributie gekoppeld aan het lidmaatschap van het netwerk bedraagt € 187,50. Voor dit bedrag heb je toegang tot de kennisbank, kun je aansluiten bij intervisiegroepen en deelnemen aan themabijeenkomsten die plaatsvinden.
 
 

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Inschrijven