Functional Fluency en TIFF ©

Doel
stenen_72dpiFunctional fluency geeft een helder inzicht in effectief en minder effectief gedrag. Maak kennis met het door Susannah Temple* ontwikkelde model en de bijbehorende praktische aanpak om (inter)persoonlijke effectiviteit verder te vergroten.

Ervaar daarnaast het op het Functional Fluency gebaseerde en gevalideerde gedragsanalyse instrument TIFF© (Temple Index of Functional Fluency). Het instrument dat de neiging meet om bepaald gedrag te vertonen en een uitstekend startpunt vormt voor coaching en (team)trainingen.

*Susannah Temple heeft in 2014 de Eric Berne Memorial Award gewonnen. De belangrijkste prijs die wordt uitgereikt binnen de internationale Transactionele Analyse gemeenschap. De award wordt jaarlijks uitgereikt aan de TA’er die een belangrijke bijdrage leverde aan theorie, onderzoek en praktische toepassingen van de Transactionele Analyse en/of die de TA integreerde in andere theorieën.

 

Doelgroep
Iedereen die geïnteresseerd is in het vergroten van (inter)persoonlijke effectiviteit en meer wil weten over het Functional Fluency en TIFF licentie traject.

 

Investering
Graag ontvangen we je als onze gast. Er zijn dan ook geen kosten verbonden aan de introductiesessie.

 

Data

Op de volgende data vinden er introductiebijeenkomsten plaats:

  • Donderdag 13 februari 2020 van 19:00 uur tot 21:30 uur.
  • Donderdag 3 september 2020 van 19:00 uur tot 21:30 uur.

Locatie
Functional Fluency locatie Panta Rhei
Oudegracht 349 werf
3511 PD UTRECHT
Te bereiken via het nummer 0168-471769
Je komt bij de werfkelder via een trap die voor huisnummer 349 naar beneden loopt.

 

 

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Inschrijven