Jezelf zijn in elke rol die je vervult

 

Inleiding

stenen_72dpi
Wil je graag jouw persoonlijke leiderschap ontwikkelen? Neem dan deel aan dit unieke, award winnende persoonlijke effectiviteitsprogramma. Leer jezelf op een diepere laag kennen, haal het beste uit jezelf en kom in de flow waarmee je jouw persoonlijke en zakelijke doelen realiseert.

Je rekent af met belemmerende gedachten en maak bewust de keuze voor effectief gedrag ook als je getriggerd wordt om ineffectief te handelen. Geniet van de praktische werkvormen en beleef een programma waarmee je jouw toekomst op een impactvolle manier een nieuwe, verfrissende richting geeft. Kortom, word met het Fluent self programma de beste versie van jezelf.

 

Werkwijze

Met de nieuwste inzichten rondom persoonlijk leiderschap ga je op een praktische wijze aan de slag. Verrassende, impactvolle oefeningen zijn zowel gericht op bewustwording als op het ontwikkelen van effectief bedrag.

 

Doelgroep

Voor iedereen die zijn persoonlijke leiderschap en persoonlijke effectiviteit verder wil ontwikkelen op een manier die bij hem of haar past.

 

Data

Op de volgende data wordt dit programma in open inschrijvingsverband verzorgd.

  • Donderdag 16 en vrijdag 17 november, woensdag 20 december 2017 en woensdag 10 januari 2018
  • Dinsdag 10 en woensdag 11 april, woensdag 9 mei en dinsdag 12 juni 2018

Het Fluent self programma wordt ook in maatwerkverband verzorgd.

 

Investering

De investering voor dit vierdaags internationaal erkende Fluent self programma bedraagt € 2.470,00. Dit bedrag is exclusief BTW, inclusief een je eigen TIFF© profiel dat persoonlijk met je wordt nabesproken en handige naslagteksten en checklists.

Optioneel is lidmaatschap van het Functional Fluency netwerk mogelijk. De jaarlijkse contributie gekoppeld aan het lidmaatschap van het netwerk bedraagt € 187,50. Voor dit bedrag heb je toegang tot de kennisbank, kun je aansluiten bij intervisiegroepen en deelnemen aan themabijeenkomsten die plaatsvinden.

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Inschrijven