Het Functional Fluency gedachtegoed van Susannah Temple verandert je kijk op de wereld. Het op een andere manier naar jezelf en naar anderen kijken, is de eerste stap om je (inter)persoonlijke effectiviteit verder te vergroten.

Wat vanuit een andere invalshoek kijken kan ontsluiten, illustreren we graag aan de hand van het volgende voorbeeld.

  • Print onderstaande afbeelding uit of zorg dat die op het scherm van je tablet of telefoon zichtbaar is.
  • Sluit één oog.
  • Houd de print, je tablet of telefoon op ooghoogte en lees de tekst.

anders_kijken

 

 

Do I and others benefit? Zijn jouw acties en gedragingen zowel goed voor jou zelf als voor anderen? Die vraag vormt het uitgangspunt van Functional Fluency.

Vele mensen zijn op even zovele manieren effectiever geworden dankzij het Functional Fluency gedachtegoed. En heb je eenmaal de Temple Index of Functional Fluency, kortweg TIFF, ondergaan dan pluk je daar vanaf dat moment dagelijks de vruchten van.

TIFF verwijst naar een zeer bijzondere door Susannah Temple ontwikkelde analyse die online in circa dertig minuten wordt gemaakt. Op een inzichtelijke wijze wordt in kaart gebracht waar de betrokkene effectief is in zijn of haar gedrag, en waar dat minder of niet het geval is. Het biedt tevens concrete aanknopingspunten om de eigen effectiviteit te vergroten. Die effectiviteit, aldus Susannah Temple, wordt bepaald aan de hand van het antwoord op de vraag Do I and others benefit?

Meer te weten komen over Functional Fluency en/of het licentieprogramma om het gevalideerde gedragsanalyse-instrument TIFF in te zetten? Bel naar 0168-471769 of stuur een e-mail naar info@functionalfluency.nl.