nelson_mandelaAchtentwintig jaar zat hij in de gevangenis. Hij kwam daar uit zonder verbitterd te zijn en riep op tot verzoening. We hebben het over Nelson Mandela die het volgende deelde met de wereld over het hebben van oneindige kracht.
Onze diepste angst is niet om tekort te schieten. Onze diepste vrees is dat we oneindige kracht hebben. Het is ons licht, niet onze duisternis, dat ons de meeste angst aanjaagt. We vragen onszelf af: wie ben ik om mezelf briljant, groots en talentvol te vinden? In feite, als je dat niet bent, wat ben je dan? Doen alsof je klein bent, verandert de wereld niet. Er is niets verlichts aan jezelf kleineren zodat anderen om jou heen zich niet onzeker gaan voelen. We zijn geboren om dat wat in ons zit, te openbaren. Dat zit niet alleen in sommigen van ons, het zit in ons allemaal. Als we ons eigen licht laten schijnen, geven we onbewust andere mensen toestemming om dit ook te doen. Als we vrijgemaakt zijn van onze eigen angst, maakt onze aanwezigheid vanzelf anderen vrij.

 

Jezelf laten zien in al je kwaliteiten vraagt om lef. Functional Fluency helpt om de daarvoor nodige overwinningen op jezelf te boeken. Schrijf je hier in voor één van de opleidingen.